Частни марки

Освен собствените марки, последното десетилетие фирмата дава своя принос и в производството на редица частни марки в козметиката на световно ниво и на най-голямата онлайн платформа за електронна търговия в света.

Ноу-хау в създаване на прототип

Правим обстойни проучвания на всички новости и тенденции, които екипът ни по развойна дейност разработва като прототипи в сферите на козметиката и парфюмерията. Така винаги сме една крачка пред желанията на нашите клиенти и с възможност да бъдем първи в много търговски нисши. Разработваме продукти и по задание от клиент, след като сме коментирали обстойно нуждите и целите на клиента.

Гъвкав производствен подход

Гъвкавият подход в процеса от А до Я – създаването на формули, избора на опаковки, дизайна, производството и експедицията на готовия продукт или изпълняването на части от целия процес, ни поставя често като фаворит пред други възможни изпълнители.

Установените процеси и непрестанното надграждане на производствените възможности ни отвеждат бързо до желаните резултати. Точно това печели доверието на нашите партньори, които задържаме във времето на 100%.

Не се колебайте да се свържете с нас