За нас

Грижа от нас, благополучие за вас

Вярваме, че грижата за света, в който живеем е на първо място. Отговорни сме към живота, безопасността, здравето и благополучието на всички.

Отношението ни към клиентите и обществото, нашите продукти, процеси, фирмена култура и изборът ни на партньори вече повече от четвърт век свидетелстват за нашата отговорност. Грижим се за това вие да сте добре. Когато вие сте добре и ние сме добре.

Вярваме, че благополучието се полага на всички, които се стремят към него.

С планиране към възход

За 30 години Камко успя да заеме място сред водещите фирми в търговията с продукти от категориите козметика и парфюмерия в България и страните от региона на Централна и Източна Европа. Със собствена търговска сила и чрез голяма партньорска дистрибуторска мрежа на всички континенти фирмата покрива всички нива и видове канали за търговия –  от масов до висок пазар – хипермаркети, традиционни супермаркети, специализирани дистрибутори, аптеки, дрогерии и бюти специалисти – едновременно офлайн и онлайн.

В началото на 90те години фирмата започва като вносител на Unilever за Бългрия. Партньорството с корейския гигант Adwin прави Камко първият дистрибутор на корейска козметика за Централна и Източна Европа. Портфолиото ни с изтъкнати и иновативни азиатски брандове нараства непрестанно, което ни превърща в често посещавано място за почитателите на k-beauty тенденциите. Избираме партньорите си съобразно ценностите си и вярваме, че устойчивостта е в основата на дългогодишното партньорство. На базата на този принцип дистрибуцията си ни повериха световни марки като Ardell, Carlos Moya, Corine de Farme, Duo, Marc Anthony, Maui, Nike, OGX, Smile Makers и Swati.

Частни марки

Ardell
Ariul
Carlos Moya
Corine de Farme
Duo
Marc Anthony
Nike Perfumes
Maui
Purederm
Smike Makers
Swati
Superfood for Skin

В годините Камко увеличава своето пазарно присъствие като стартира собствено производство на козметика (под марката Victoria Beauty), парфюмерия (под марката Aristea) и аксесоари (под марката Standelli Professional). Така постепенно фирмата заема почетно място и сред българските производители в тези категории.

Собствени марки

Анти-ейдж козметиката ни съчетава ефeктивността на Изтока и иновативността на Запада.  Парфюмните ни композиции са дело на най-изтъкнатите носове от люлката на парфюмерията в Грас – Франция. А марката Standelli Professional позволява професионалния клас аксесоари и инструменти да бъде достъпен за всеки със стремеж към трайно качество.

Най-отличителната линия продукти, с която влезахме в ритуала за ежедневна грижа за кожата на хиляди жени по света е широкоспектърната охлювна козметика. Гаранцията за нея идва директно от собствената ни био ферма за охлюви. Фермата дава хуманен добив на охлювна слуз единствено за целите на козметичната индустрия  и е първата от рода си в България и региона. В съчетание със собствената дистрибуция гаранцията за качество на продукта се удължава от фермата до магазина.

Последното десетилетие фирмата дава своя принос и в производството на редица частни марки в козметиката на световно ниво и на най-голямата онлайн платформа за електронна търговия в света.

Глобалното присъствие на продуктите ни е вече факт. Отпечатък сме оставили на 5 континента и в повече от 50 страни по света. Като висотата на качество на продуктите не е единственото  ни предимство. Ние умеем да изслушваме своите клиенти и професионалистите в бранша и да чуваме техните потребности. Внедряваме новости, които отвеждат индустрията в бъдещето, и се превръщаме в надежден стратегически партньор.  Именно това ни движи напред.