Под марката Aristea Камко разработва качествени парфюмни композиции с ниска до висока концентрация – ароматни спрейове (eau fraiche), тоалетни води (eau de toilette) и парфюмни води (eau de parfum).

Почитателите на Aristea са независими жени и мъже от различна възрастова и социална принадлежност. Всеки от тях има възможност да открие своето единствено уникално ухание, както и да попълни запаса си от ароматни средства, с които да разнообразява ежедневието си, да отбелязва важните поводи в битието или да отговори на различните си настроения.

Парфюмните решения под марката Aristea предлагат изключителна гъвкавост на потребителя, защото са достъпни, трайни (отговарят на най-добрите показатели за вида парфюмна композиция) и актуални като аромат. С всички тези предимства ароматите Aristea могат да се конкурират с решенията на дизайнерските марки и брандовете от големите търговски улици по модните столици в света.

В процеса на създаване на парфюмната композиция – събиране, извличане, формулиране (смесване, отлежаване) – разчитаме на екипите на най-добрите технолози и носове в индустрията от средището на парфюмерията – Грас (Франция). Работим с тях, защото сме се уверили, че тероарът, традициите и опитът са основополагащи за висококачествената парфюмна есенция.

В допълнение съвременният машинен парк за пълнене и затваряне на парфюмните, с който разполагаме, както и собствената ни търговска сила, ни позволяват да гарантираме за процеса в неговата цялост – от фермата до магазина.

С грижата за благополучието на всички  сме създали ароматните линии Aristea да отговарят на различни нужди на потребителите – сезон, ежедневие/повод, настроение, вид кожа – реактивна/нормална. Изборът ни на конкретни блендове се базира на интензивни проучвания за предпочитанията на потребителите на парфюмни продукти в Европа.  Така знаем, че парфюмните линии отговарят и на различни вкусове за ароматни профили – ароматни, шипрови, цитрусови, цветни, кожени, ориенталски, дървесни. Само пожелайте, ще намерите всичко при нас.

Не се колебайте да се свържете с нас