Standelli Professional

Под марката Standelli Professional се разработват аксесоари и инструменти от професионален клас за коса, лице, тяло, ръце и крака. Търсим старателно и избираме най-добрите, специализирани в съответната подкатегория, производители по света и ги правим под нашата марка.

Потребителите ни са членовете на цялото семейство – от малки до големи, които имат нужда от добра поддръжка и релакс след тежък и забързан ден в града.

Standelli Professional притежава няколко ключови предимства пред конкурентните марки – достъпност, качество, разнообразие и актуалност. Нашият подход включва най-щателно проучване на пазара на производителите на аксесоари и инструменти, което прави устойчивият дизайн и разнообразие достъпни за всеки, без да тежи върху семейния бюджет. И да – можете да имате инструмент, на който да се наслаждавате години наред, закупен от най-близката дрогерия или супермаркет. Така например пинсетите ни са от медицинска стомана, четките за грим са от най-скъп косъм за идеалното преживяване, а четките за коса решават всякакви проблеми, за които можете да се досетите. Всички те са в крак и с най-новите модни тенденции.

Вашите нужди са наша грижа. Доверете ни се!

Не се колебайте да се свържете с нас